Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειρήνη Λεριού, η συγγραφέας του βιβλίου "Ευρώ ή δραχμή" υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής

16.05.2014 | 15:40

Η συγγραφέας του βιβλίου “Ευρώ ή δραχμή” Ειρήνη Λεριού είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αττικής με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΑΝΑΣΑ του Αντώνη Γάκη.
Η Ειρήνη Λεριού σπούδασε στο τμήμα "Δημόσιας Διοίκησης" του Παντείου Πανεπιστημίου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου ανέπτυξε πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση. Συνεχίζοντας τις σπουδές της  στο ίδιο τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Οικονομική Επιστήμη" αποφοίτησε με "Άριστα" και σήμερα βρίσκεται στο δεύτερο έτος του διδακτορικού κύκλου των σπουδών της, στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο τμήμα "Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης" όπου στη διδακτορική της διατριβή ερευνά το ζητούμενο της συνολικής κοινωνικής ευημερίας και της μεταβολής της από τα καρτέλ.
Παράλληλα με τις σπουδές της η νεαρή υποψήφια έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης στο αντικείμενο των σπουδών της και γνωρίζει τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες που καλούνται να σταδιοδρομήσουν και να παράξουν οι νέοι επιστήμονες στη σύγχρονη Ελλάδα. Επίσης έχει συνεργαστεί με διάφορους μεγάλους φορείς και έχει εργαστεί ως ερευνήτρια σε σύμβαση με τo Στατιστικό Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παρόλα αυτά αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει τη χώρα και την Αθήνα.

Έχει δραστηριοποιηθεί εθελοντικά ως υπεύθυνη ερευνητικής ομάδας οικονομίας  και διοργανώτριας αρκετών επιστημονικών συνεδρίων με κεντρικό άξονα τη κρίση , στα οποία συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια, ενώ ασκεί εθελοντικό έργο ως ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης και βοηθός καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ