Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ο Καμμένος υποσχέθηκε ότι θα "τετραπλασιάσει τις παρελάσεις"-Τι είπε για ΕΔ

19.09.2015 | 08:52
«Φοβηθήκανε κάποιοι ότι θα σταματήσουν οι παρελάσεις. Τις διπλασιάσαμε, θα τις τετραπλασιάσουμε», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στο ΣΕΦ.

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αντιστάθηκε σε όσους «ήθελαν να πατήσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας». «Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα σαν πολιτικός προϊστάμενος στις καλύτερες δυνάμεις του κόσμου», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, τονίζοντας ότι «θα το πάρουμε και στην πλάτη μας».

«Θα ξανανικήσουμε, είτε τους αρέσει, είτε όχι», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι «αυτοί νικάνε στις δημοσκοπήσεις, εμείς στις εκλογές».


Υποστήριξε ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας είναι μεγαλύτερη από αυτή που εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, έκανε λόγο για «εντολές που έχουν δοθεί, για να κρύβονται τα πραγματικά ποσοστά».

«Για εμάς το μνημόνιο δεν είναι ευλογία», υπογράμμισε και συνέχισε: «Χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η επιστροφή στην κανονικότητα θα επανέλθει πολύ γρήγορα, εφόσον «ο ελληνικός λαός πιστέψει στην πατρίδα, επαναπατριστούν χρήματα, επιστρέψουν στις τράπεζες τα χρήματα που είναι στα σεντούκια».
«Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τις παραδοσιακές αξίας και τα εθνικά θέματα, αλλά και τις σχέσεις ορθοδοξίας – ελληνισμού», εξήγησε.
«Μπορεί ένας Χριστιανός Ορθόδοξος να ψηφίσει ένα κόμμα που αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη μιας δολοφονίας;», διερωτήθηκε.  
Τέλος, εξέφρασε την περηφάνια του «που έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε συμφωνήσει με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ