Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπληκτικές φωτογραφίες Prowler EA-6B

20.04.2015 | 13:07
Η μοίρα VMAQT-1 Marine Tactical Electronic Warfare Training Squadron 1, με βάση στο Cherry Point, South Carolina, ειναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση πιλότων και αξιωματικών που προορίζονται για το EA-6B Prowler.
To EA-6B ειναι αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου.

Η εκπαίδευση για τα Prowler της Πολεμικής Αεροπορίας και του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ επικεντρώνεται, στα ακόλουθα σημεία: ηλεκτρονικό πόλεμο, στον έλεγχο αεροσκαφών και πυραύλων και στην εναέρια επιτήρηση, μεταξύ άλλων.

Στις 14 Απριλίου, 2015 οι πιλότοι της VMAQT-1 έλαβαν μέρος σε μια εκπαιδευτική αποστολή με στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους για την εκτέλεση ελιγμών, εστιάζοντας στην επικοινωνία και στο μπλοκαρισμα ραντάρ (radar jamming).

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν απο ενα C-130 ειναι εκπληκτικές.


Διαβάστε επίσης για το  EA-18G, τα διάδοχα μαχητικά και τα μόνα που παρέχουν ένα πλήρες φάσμα αερομεταφερόμενης ηλεκτρονικής επίθεσης (airborne electronic attack - AEA), μαζί με τις δυνατότητες σκόπευσης και αυτοάμυνας οι οποίες προέρχονται από το μαχητικό πρώτης γραμμής του Πολεμικού Ναυτικού (US Navy), το F/A-18E/F Block II Super Hornet εδω

Πηγή - The Aviationist


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ