Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο "δραστήριος" κ.Ελευσινιώτης και το επικοινωνιακό του δόγμα

04.11.2012 | 00:27
Η έντονη κινητικότητα του ΥΦΕΘΑ Δημήτρη Ελευσινιώτη δεν περνά απαρατήρητη. Και δεν θα μπορούσε να μείνει και ασχολίαστη. Αξιωματικός που είχε φθάσει ψηλά ,σχολιάζει λοιπόν την "επικοινωνιακή υπερκινητικότητα" του πρώην Α/ΓΕΝ και νυν ΥΦΕΘΑ:


"Όπως φαίνεται από τα δελτία Τύπου στο τελευταίο χρονικό διάστημα ο ένας εκ των δύο Υφυπουργών Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης έχει πλέον «δραστηριοποιηθεί». Όταν είδαμε πριν από ένα μήνα τις φωτογραφίες που δόθηκαν στον Τύπο να επισκέπτεται στο Στρατόπεδο του Ρουφ το Στρατολογικό Σώμα και διαβάσαμε κείμενο για το όντως σημαντικό έργο της Στρατολογίας δεν κρύβουμε ότι «υπομειδιάσαμε» καθόσον κάποιος που δεν γνωρίζει αρμοδιότητες και λειτουργίες θα ήταν έτοιμος να πιστέψει ότι αυτό το έργο συνδέεται με τον κ. Ελευσινιώτη !

Η εφαρμογή του δόγματος «Ρουσόπουλου» επικοινωνία για την επικοινωνία, συνεχίσθηκε και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με καταθέσεις στεφάνου συνοδευόμενος όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και από τους τρεις Υπασπιστές του !

Βλέποντας όμως προχθές στις φωτογραφίες τον κ. Υφυπουργό να εικονίζεται σε καμένες περιοχές (φωτό από το kranos.gr) με τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και διαβάζοντας στο συνοδευτικό δελτίο τύπου ότι εκτός από το πόσο σημαντική συνεισφορά είχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιπυρική περίοδο …..ο πρωτεργάτης του σχετικού σχεδίου «Δευκαλίων» ήταν ο ίδιος ως Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ μαζί με το χαμόγελο μας δημιουργήθηκε η απορία αν αξιολογείται ως προς το τότε έργο του (κάποιοι άλλοι βέβαια το συνέταξαν) και όχι ως προς το τωρινό μιας και δεν έχει προβάλει κάποιο συγκεκριμένο έργο από την τετράμηνη παρουσία του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι θα τονίσουμε όπως έχουμε κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λόγω της δομής και λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα και η μία θέση Υφυπουργού ίσως να αποτελεί πλεονασμό ! Για αυτό όταν υπάρχουν 2 ή ακόμα και 3 Υφυπουργοί όπως στην Κυβέρνηση Παπαδήμου…. «σπρώχνουν και σπρώχνονται» για να υπάρχει έστω μια φαινομενική δραστηριότητα. Παρεμπιπτόντως ας το έχει υπόψη του ο Πρωθυπουργός για το επόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης".
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ