Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλληνας γιατρός βάζει "γυαλιά" στους Τούρκους - Ποια θέση πήρε στην Τουρκία

12.09.2014 | 00:01
Ο Έλληνας καθηγητής Οφθαλμολογίας  Ιωάννης Παλλήκσρης έγινε διευθυντής στην Ομάδα των Νοσοκομείων Dunyagoz της Τουρκίας. Μετά από ρύθμιση, που επιτρέπει την έλευση ξένων γιατρών στην Τουρκία , ο καθηγητής Παλλήκαρης ανέλαβε καθήκοντα σε υψηλό επίπεδο και όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο ο ίδιος είπε ότι δε θα πήγαινε εάν του έκαναν προτάσεις από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία. 
Ο καθηγητής Παλλήκαρης, με την μέθοδο που βρήκε, η οποία χρησιμοποιείται στις θεραπείες Laser, άνοιξε μια νέα εποχή στον τομέα του, σημειώνει η εφημερίδα.

Από την ίδρυσή του το 1996 μέχρι σήμερα, ο όμιλος νοσοκομείων  Dünyagöz παρέχει  υπηρεσίες, για 365 ημέρες το χρόνο- 2 την ήμερα 4 ώρες, για όλα τα προβλήματα υγείας των ματιών.Ο όμιλος Dünyagöz παρέχει υπηρεσίες  φροντίδας στο μάτι  σε 16 κέντρα τόσο στην Tουρκια όσο και την  Ευρώπη και διαθέτει ιατρική ομάδα  150 μελών, ακαδημαϊκούς και ειδικούς και περίπου 1.500 άτομα προσωπικό .

Τα κέντρα είναι σε 8 πόλεις της Τουρκιας: Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Αττάλεια, Προύσα, Σμύρνη, Άδανα, Σαμψούντα και Γκαζιεντεπ, καθώς και στην Ευρώπη σε 4 κλινικές της στην Ολλανδία, τη Γερμανία και την Αγγλία. Στα Νοσοκομεία του Ομίλου Dünyagöz  παρέχονται υπηρεσίες και σε αλλοδαπούς και υπολογίζεται ότι  στο πεδίο εφαρμογής του ιατρικού τουρισμού, εμπίπτουν  σχεδόν 40.000 αλλοδαπούς ασθενείς που προέρχονται από 107 χώρες σε όλο τον κόσμο.Ετοιμάζει επέκταση και σε άλλα μέρη διεθνώς.

Διαβάστε ακόμη:


Ιατρικές εξετάσεις τέλος και για τους στρατιωτικούς! Καταγγελία σοκ στην Βουλή

"Σβήνουμε"; Μείον 15% οι γεννήσεις από το 2008 και 150 χιλιάδες νέοι επιστήμονες στο εξωτερικό!

Τουρκικά όπλα στα χέρια των τζιχαντιστών! Ο ρόλος της Άγκυρας προβληματίζει την Δύση 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ