Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλληνες Στρατιωτικοί: Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις οι Μητρετώδης και Κούκλατζης

15.08.2018 | 05:21
Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής υποδοχής στο Αεροδρόμιο Μακεδονία. 

Εκεί, όπως έγραψε το OnAlert. θα υποβλήθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο σύμφωνα και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Κατά πληροφορίες η μεταφορά τους στο 424 ΓΣΝ έγινε με ενδιάμεσο σταθμό την Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, στην οποία έκαναν ολιγόλεπτη στάση μαζί με τον Υπουργό ΕΘνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο και την στρατιωτική ηγεσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πάνος Καμμένος μετέβη στην Εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γ' Σώμα Στρατού για να ανάψει ένα κερί, όπως είπε, και να ευχαριστήσει για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών ανέφεραν πως το το πρωί της Τετάρτης είχαν πάει στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμειο για να ανάψουν κερί και να προσευχηθούν για την απελευθέρωσή των παιδιών τους. Στη συνέχεια προκειμένου να ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, όπου τους βρήκε η χαρμόσυνη είδηση της απελευθέρωσης των παιδιών τους.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ