Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αστυνομία: Ο αρχηγός θα έχει ραντεβού με το προσωπικό μια φορά το μήνα

26.08.2018 | 14:41
Ραντεβού με το προσωπικό την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα έχει κλείσει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την απόφαση του αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, θα  γίνονται δεκτοί στο γραφείο του μετά από αίτημα τους. 

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Μετά τους ιδιώτες καθιερώνεται ημέρα ακρόασης και για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα δέχεται σε ακρόαση το προσωπικό του Σώματος που επιθυμεί να εκθέσει δια ζώσης ζητήματα που το απασχολούν, την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 14.00 έως 20.00 ώρας.

Όσοι από το προσωπικό επιθυμούν ακρόαση, μπορούν να επικοινωνούν το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση request.chief@astynomia.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-692.59.86, καθημερινά από 10.00 έως 13.00 ώρας.

Η καινοτόμος αυτή δράση, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, έχει στόχο να ισχυροποιηθεί η σχέση αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης με τη Διοίκηση του Σώματος, να ενισχυθεί η συνοχή του προσωπικού και να διευκολυνθεί η αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ