Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα βήμα πριν την ανάκαμψη "βλέπει" την Ελλάδα ο Σαμαράς

09.06.2013 | 16:57

Η Ελλάδα βρίσκεται στον αστερισμό λίγο πριν την ανάκαμψη, είπε νωρίτερα από το βήμα του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. το οποίο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Η τρικομματική κυβέρνηση έχει διαφωνίες κυρίως ιδεολογικές αλλά έχει καταφέρει μέσα σε 11 μήνες που κυβερνά να σταθεροποιήσει τη χώρα και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και σημείωσε σχετικά με το ΔΝΤ ότι, « τα λάθη τα είχαμε επισημάνει από το πρώτο μνημόνιο, αλλά σήμερα πλέον δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και προχωράμε μπροστά».

«Το μόνο μελανό σημείο των τελευταίων χρόνων είναι οι νεοναζί» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπηρετεί τους νεοναζί όταν ζητά να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες». Κατηγόρησε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και για το γεγονός ότι«υπονομεύει τη χώρα να βγει από την κρίση διώχνοντας επενδυτές».

Τη Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε, χωρίς να την κατονομάσει, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Newsit 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ