Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιλεκτική καταβολή οδοιπορικών στο ΥΠΕΘΑ

26.12.2014 | 22:32
Με τις εκλογές να είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανές φέτος μέσα στα Χριστούγεννα βρέθηκαν χρήματα ακόμη και για οδοιπορικά. Τα Γενικά Επιτελεία έδωσαν στο προσωπικό τέσσερις ημέρες και όλοι ήταν σχετικά ευχαριστημένοι. Εκεί που υπάρχει γκρίνια είναι στο ΥΠΕΘΑ,όπου όπως μας λένε οδοιπορικά δόθηκαν …κατ΄ επιλογήν.

Δεν πήραν όλοι όσοι υπηρετούν στο ΥΠΕΘΑ αλλά κλήθηκαν κάποιοι “συστημένοι” να πάρουν αυτά τα λίγα μεν σημαντικά δε για τις ημέρες χρήματα. Γιατί τώρα έγινε κατ΄ επιλογή η καταβολή δεν έχει εξηγηθεί. Ελπίζουμε ότι θα επιλέχθηκαν αυτοί που είχαν τις μεγαλύτερες ανάγκες. Κάποιος όμως μας είπε ότι είμαστε αν όχι αφελείς σίγουρα…ρομαντικοί. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι άλλα ήταν τα κριτήρια για την επιλογή όσων πήραν τα οδοιπορικά.

Τώρα βέβαια οι στρατιωτικοί θα κάνουν …μαύρα μάτια να ξαναδούν κάτι έκτακτο να μπαίνει στην τσέπη τους. Λόγω εκλογών έγινε η καταβολή ,συνεπώς δεν αναμένουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δένδιας στην γέφυρα της ναυαρχίδας των Ιμίων - Φωτογραφίες από την φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΣκυλοκαβγάδες στο Ρούφ! Γιατί τσακώνονται κάθε βράδυ στρατιωτικοί
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ