Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Περιοχές Ευθύνης Σχηματισμών του Γ΄ ΣΣ - ΦΩΤΟ

22.07.2018 | 12:00
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες (21/8/2018) ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, σε περιοχές ευθύνης του Γ' ΣΣ.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΣ αναφορικά με την επίσκεψη:

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις σε περιοχές ευθύνης Σχηματισμών του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ - «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»).

Αρχικά βρέθηκε στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (8η Μ/Π ΤΑΞ - «VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ»), όπου παρέστη, εκπροσωπώντας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη, παρουσία της Α.Ε. ΠτΔ.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας (9η Μ/Π ΤΑΞ - «ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»), και συγκεκριμένα το Ελληνικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΓΡΑΜΜΟΣ», στο οποίο και διανυκτέρευσε.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Α/ΓΕΣ:Ο Α/ΓΕΣ στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, για τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη.

Στιγμιότυπα από την τελετή.

Ο Α/ΓΕΣ με στελέχη του Γ' ΣΣ.

Αναμνηστική φωτογραφία στελεχών του Γ' ΣΣ με τον Α/ΓΕΣ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ