Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτέθηκαν στον αρχηγό της αντιπολίτευσης μέσα στην τουρκική Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

08.04.2014 | 14:47
Τα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας μετεδωσαν  και στις ιστοσελίδες αναρτήθηκε ότι πριν από λίγο έγινε επίθεση με γρονθοκοπήματα εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του CHP, κ. Κιλιτσντάρογλου, στο κτίριο της  τουρκικής Βουλής.
 
Ο κ. Κιλιτσντάρογλου δέχθηκε επίθεση, μέσα στο κτίριο της Βουλής,  από άγνωστο, μέχρι στιγμής, ο οποίος του έριξε γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του φύγουν τα γυαλιά. Οι άντρες της ασφάλειάς του επενέβησαν αμέσως και ακινητοποίησαν το άτομο που του επιτέθηκε.
 
ΟΑρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  στη συνέχεια, ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει στην ΚΟ του κόμματός του και έγινε δεκτός από τους βουλευτές του με χειροκροτήματα και συνθήματα. Ο ίδιος κάλεσε τους πάντες σε ηρεμία και τόνισε ότι ο δρόμος για τη δημοκρατία είναι γεμάτος εμπόδια και είπε πως δεν είναι η πρώτη επίθεση σε Αρχηγό του CHP και ότι κατά το παρελθόν είχε δεχθεί επιθέσεις και ο Ισμέτ Ινονού. Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επεσήμανε πως ότι και αν γίνει δε θα κάνουν πίσω από τις πεποιθήσεις τους.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ