Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΟΠ συνέταιρος σε οίκο ανοχής! "Συμπλήρωνε" το εισόδημα!

31.10.2013 | 11:43
Το είδαμε και το ακούσαμε κι αυτό ,θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα συνέπεια και της τραγικής οικονομικής κρίσης. ΕΠΟΠ διατηρούσε “συνεταιρικά” παράνομο οίκο ανοχής!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στρατιωτικός συνελήφθη κατηγορούμενος ότι είχε μισθώσει διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργούσε ως παράνομο οίκο ανοχής.

Πρόκειται για 37χρονο που υπηρετεί ως Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) στον Ελληνικό Στρατό.

Μαζί του συνελήφθησαν ένας 36χρονος αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες προσέφεραν επ' αμοιβή τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε πελάτες, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο στρατιωτικός είχε παραχωρήσει το ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα στον 36χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως υπεύθυνος του παράνομου οίκου ανοχής. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες είχαν μισθώσει κατά το παρελθόν ένα ακόμη διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, για τον ίδιο σκοπό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», ενώ σε βάρος των δύο γυναικών, μία 23χρονη Αλβανίδα και μία 28χρονη Ελληνίδα, βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων». 
 

Διαβάστε ακόμη:

Συνελήφθη ο πρώτος εν ενεργεία στρατιωτικός Χρυσαυγίτης στη Κομοτηνή


"Για 50 και 100 ευρώ κάποιοι παρίσταναν τους εκπαιδευτές χρυσαυγιτών" - Μαρτυρίες για στρατιωτικούς

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ