Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

''Εργαλείο'' για την Πολεμική Αεροπορία οι τεχνολογίες αιχμής στην Μετεωρολογία

11.11.2014 | 20:34
Σε μια μεγάλη Διεθνή Έκθεση στις Βρυξέλλες χτύπησε η καρδιά της παγκόσμιας Μετεωρολογίας, ενός εργαλείου εξαιρετικά σημαντικού για τις Πολεμικές Αεροπορίες και γενικά τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον κόσμο της Άμυνας αλλά εξίσου και για την οικονομία, σε όλες τις τις εκφάνσεις.Και βεβαίως,για την καθημερινότητά μας!

Πρόκειται για την διεθνή έκθεση Meteorological Technology World Expo 2014, που διοργανώθηκε από 21 έως 23 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες. Πάνω από 150 εκθέτες από 70 χώρες και 2.500 επισκέπτες βρέθηκαν στις Βρυξέλλες, για να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στα συστήματα καιρού και υδρομετεωρολογικών προβλέψεων.

Σημαντικοί φορείς λήψης αποφάσεων από την παγκόσμια κοινότητα σε θέματα Μετεωρολογίας, όπως την αεροπορική βιομηχανία, τις ναυτιλιακές εταιρίες, τα αεροδρόμια, τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, κ.α. συναντήθηκαν με κορυφαίους προμηθευτές και ενημερώθηκαν, για τις λύσεις διαχείρισης καιρού και υπηρεσίες μέτρησης καιρικής πρόβλεψης επόμενης γενιάς και κλιματικής αλλαγής.

Από ελληνικής πλευράς ως εκθέτης συμμετείχε η Space Hellas - μια εταιρία που είναι γνωστή ως σημαντικός System Integrator στο χώρο του ICT, με σημαντική τεχνολογική εξειδίκευση στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύων Ραντάρ Μετεωρολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Space Hellas, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών και στον τομέα του Meteorological System Integration και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, σημαντικά έργα, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η παρουσία της με δικό της περίπτερο για πρώτη φορά και η συμμετοχή της είχε στόχο την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της προσπάθειας ανάπτυξής της, στο χώρο της Μετεωρολογίας.Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η ελληνική εταιρία ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε τις στρατηγικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους και διεύρυνε τις επαφές της με σημαντικότατους φορείς, δίνοντας δυναμικά το «παρών» σε ένα περιβάλλον διεθνούς ανταγωνισμού, με προοπτική μακροπρόθεσμης  επιχειρηματικής ανάπτυξης.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ