Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Εθνική κρίση" το Μεταναστευτικό - Στο ΕΘΚΕΠΙΧ το ΚΕΣΟΜΕ;

01.02.2016 | 11:42
Σε "εθνική κρίση" αναβαθμίζεται σύμφωνα με πληροφορίες το Μεταναστευτικό, καθώς όπως μας αναφέρουν πληροφορίες που μένει να διασταυρωθούν από επίσημα χείλη, στη χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Μετανάστευσης στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ.

Εάν αυτή η πληροφορία την οποία δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, επιβεβαιωθεί κι από επίσημα χείλη, ουσιαστικά σημαίνει ότι το προσφυγικό - μεταναστευτικό αναβαθμίζεται σε πρώτης προτεραιότητας θέμα, όπως για παράδειγμα η κρίση στα Ίμια.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) είναι το σημείο όπου συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ σε περίπτωση πολέμου και από εκεί διευθύνονται οι επιχειρήσεις. Πρόκειται για χώρο στον οποίο έχουν πρόσβαση μόνο διαβαθμισμένοι αξιωματικοί και όχι πολίτες.

Εάν μεταφερθεί εκεί το ΚΕΣΟΜΕ, θα προκύψουν θέματα διαβάθμισης, καθώς είναι άγνωστο με ποια ιδιότητα πολίτες θα προσεγγίσουν αυτό τον απόρρητο χώρο και σε ποιες πληροφορίες θα έχουν πρόσβαση.
Μένει βέβαια να μάθουμε εάν ισχύει και ποιο είναι το σχέδιο υλοποίησης.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ