Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εύσημα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για τον «Παρμενίωνα»: Παράγοντας σταθερότητας η Ελλάδα

10.10.2016 | 12:01
 Την ευαρέσκειά του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τον άψογο σχεδιασμό, οργάνωση και εκτέλεση της διακλαδικής άσκησης «Παρμενίων» εκφράζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, κατά την οποία, όπως παρατηρεί στο σχετικό σήμα, επιβεβαιώθηκε η υψηλή ετοιμότητα και επιχιερησιακή ικανότητα μονάδων και επιτελείων, ενώ «η λειτουργία του εθνικού έντρου επιχειρήσεων με νέα μορφή, συστεγάζοντας τα κέντρα επιχειρήσεων των τριών κλάδων συνετέλεσε αποτελεσματικά και ουσιαστικά σε διοίκηση και έλεγχο της εν λόγω άσκησης».

Παράλληλα εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του για το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης και τον επαγγελματισμό που διαθέτουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκτέλεση της αποστολής τους αναδεικνύοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως παράγοντας ασφαλείας και σταθερότητας στην ευαίσθητη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.
«Θα συνεχίσουμε προσπάθεια να επιτυγχάνουμε έργα με διακλαδική συνεργασία και απόλυτο σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο», διαβεβαιώνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες ειναι από δράσεις της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων και της Διεύθυνσης ΠΑΜ-ΠΣΕΑ του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της άσκησης "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 16". 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ