Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ: "Καφενείον η Ελλάς"! Υπουργοί ξεχνούν τι έχουν υπογράψει στο ΚΥΣΕΑ;

02.11.2015 | 15:10
Η υπόθεση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion για το ΠΝ έχει μεγάλο ενδιαφέρον ,γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει είναι μια ακόμη απόδειξη για το πως το πολιτικό μας σύστημα διαχειρίζεται τον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο των εξοπλισμών.

Η ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα. Η επιλογή δική σας.

Το πρόγραμμα επανεργοποίησης των αεροσκαφών έχει εγκριθεί από δύο ΚΥΣΕΑ, ένα της κυβέρνησης Σαμαρά κι ένα της κυβέρνησης Τσίπρα. Στο ΚΥΣΕΑ υπογράφουν οι υπουργοί που συμμετέχουν. Οι οποίοι υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι υπογράφουν.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε  και η ανακατασκευή των P-3 Orion, αρχίζει.

Κι όμως πολιτικοί οι οποίοι συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ,υπέγραψαν την απόφαση για την έγκριση του προγράμματος,τώρα εκφράζουν την αντίρρησή τους. Ένας απ΄ αυτούς φέρεται να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως φαίνεται και στη σχετική απόφαση ΚΥΣΕΑ ,έχει υπογράψει.


 Και τώρα γράφει σε σχετικό tweetΑπό το ΥΠΕΘΑ πηγές πέριξ του υπουργού Εθνικής Άμυνας έκαναν το εξής σχόλιο:

Αντιλαμβανόμαστε τη μήνη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη κατά των εσωκομματικών αντιπάλων του όπως και τη στάση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου κατά της κ. Φώφης Γεννηματά (ΑΝΥΕΘΑ όταν υπεγράφει η απόφαση ΚΥΣΕΑ) και του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου που υπέγραψε την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P3.

Θέλουμε να τους παρακαλέσουμε να μην εμπλέκουν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε μικροπολιτικές διαφορές όπως έκαναν ανεπιτυχώς με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ