Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μεντβέντεφ συνάντησε τον mr.Facebook

01.10.2012 | 21:47
Ο  Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ συναντήθηκε σήμερα με τον επικεφαλή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.


Ο  κ. Μεντβέντεφ που ο ίδιος είναι  δραστήριος χρήστης του Διαδικτύου, συζήτησε με τον ιδρυτή του πιο δημοφιλούς στον κόσμο μέσου ''κοινωνικής δικτύωσης'', διάφορα θέματα που σχετίζονται με τα πνευματικά δικαιώματα στο Διαδίκτυο και την προσέλκυση  ειδικών της Ρωσίας στα νέα σχέδια του Facebook.
Ο κ. Μεντβέντεφ έχει το δικό του βίντεο μπλογκ,  δική του σελίδα στο Twitter, στο LiveJournal και φυσικά, στο Facebook.  Στην Ρωσία υπάρχουν, όπως είπε, περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες του Facebook.-ο αριθμός αυτός δεν είναι και τόσο μεγάλος, όσο βέβαια στις ΗΠΑ. ''Ο συνάδελφός μου - ο Μπαράκ Ομπάμα -  έχει σχεδόν 30 εκατομμύρια χρήστες στη σελίδα του στο Facebook'', παραδέχθηκε.
Ο κ. Ζούκερμπεργκ πήγε στη Ρωσία για να συναντηθεί με τους νικητές του διαγωνισμού των σχεδιαστών των προγραμμάτων του Facebook Hack World, να κάνει δημόσια διάλεξη στους φοιτητές του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας και να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εταιρειών, που επεξεργάζονται εφαρμογές.''Ένας από τους κύριους λόγους του γιατί ήρθα τώρα στη Ρωσία, είναι το ότι οικοδομούμε παγκόσμια πλατφόρμα και μας χρειάζονται εδώ διάφορες κοινωνικές εφαρμογές και προϊόντα, που κατασκευάζονται από άλλες εταιρείες. Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Μόσχα, θα επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους των εταιρειών αυτών'',είπε.
Στο τέλος της συνάντησής του με τον κ. Μεντβέντεφ, ο κ. Μαρκ Ζούκερμπεργκ χάρισε στον πρωθυπουργο της Ρωσίας ένα t-shirt με τη διεύθυνση του Μεντβέντεφ στο Facebook. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ