Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φλόγα για τα θύματα της Βοστόνης

28.04.2013 | 20:03

Ιδιαίτερα θετικός ήταν ο απολογισμός της πρωτοβουλίας των δρομέων της Φλόγας ( Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια)  να αποτίσουν φόρο τιμής  στα θύματα του Μαραθωνίου της Βοστόνης <<με τον δικό τους τρόπο>>:
Συγκεντρώθηκαν λοιπόν τις προάλλες πάνω από 70 δρομείς  Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς μεγάλων αποστάσεων στην περιοχή της Φιλοθέης,  μπροστά στο άγαλμα του Στέλιου Κυριακίδη, που ήταν ο Νικητής στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 1946 και κράτησαν ενός λεπτού σιγή. Στην συνέχεια  έτρεξαν όλοι μαζί, συμβολικά, για τα θύματα της Βοστόνης καταδικάζοντας << με τον δικό τους τρόπο>> την βία  από όπου και αν προέρχεται  και δήλωσαν την συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων από την βομβιστική επίθεση.

Παράλληλα για άλλη μια φορά, όπως το κάνουν σε όλους τους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι εθελοντές δρομείς της ''Φλόγας'' πέρασαν το μήνυμά της  και την ανάγκη ενίσχυσης του Ξενώνα της όπου μένουν ασθενή παιδιά από την επαρχία όσο κάνουν την θεραπεία τους στις ογκολογικές κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας. Για την εκδήλωση η ομάδα πρωτοβουλίας είχε φτιάξει - συμβολικά - και ειδική φανέλα με σήμα του Μαραθωνίου της Βοστόνης δίπλα στο σήμα της Φλόγας και πίσω την ημερομηνία της επίθεσης ( 4 - 15 -13) και από κάτω την λέξη BOSTON.
 
Στον Μαραθώνιο της Βοστόνης  με την φανέλα της ''Φλόγας'' έτρεξε και τερμάτισε η Αλεξάνδρα Χριστοδουλοπούλου που ήταν και στην εκδήλωση RUN FOR BOSTON στην Φιλοθέη. 

Την σεμνή εκδήλωση των δρομέων τίμησαν με την παρουσία τους  ο Πρόεδρος  της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων (AIMS ) κ.  Paco Borao , η Γραμματέας της ''Φλόγας''  κ. Χριστίνα  Μπάκα , η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο δρόμο κ. Μαρία Πολύζου, ο κ. Κώστας Τσαγκαράκης  της Οργανωτικής επιτροπής του Athens Classic Marathon , o κ. Χρήστος Κατσάνος  διοργανωτής Υπερμαραθωνίων Βουνού ,πλήθος δρομέων  και φίλαθλοι.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ