Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Πολυμερόπουλος: O απόστρατος που πνίγηκε στη φονική κακοκαιρία

16.11.2017 | 10:52
O Γεώργιος Πολυμεροπουλος, πατέρας δύο παιδιών, 10 και 16 ετών πρόκειαι για τον απόστρατο αξιωματικό τάξεως ΣΜΥ 90 , που έχασε τη ζωή του στη χθεσινή φονική κακοκαιρία στη Δυτική Αττική. Ο άτυχος Γεώργιος Πολυμερόπουλος, γεννημένος το 1971 πνίγηκε στην Μάνδρα Αττικής από τα μανιασμένα νερά της Ευρυδίκης. Συγκινεί η ανακοίνωση των αποφοίτων ΣΜΥ που τον αποχαιρετούν με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη και οργή στη σελίδα τους.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση τους των Αποφοιτων ΣΜΥ: 

Μάχη για την ζωή του με τα μανιασμένα νερά της ευριδικης στην περιοχή της Μανδρας Αττικής..έδωσε χτες ο αγαπητός συνάδελφος Γεώργιος Πολυμεροπουλος απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90 , που γεννήθηκε το 1971 , Η μάχη ήταν άνιση και ο αγαπητός συνάδελφος πατέρας δυο παιδιών (10 και 16) έχασε την ζωή του . Προσωπικά για έμενα είναι μεγάλη απώλεια μια και ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου φίλους.

Γιώργο, καλό παράδεισο ο θεός να σε αναπαύσει και να προσέχει την οικογένεια σου. Tι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πάτερα τους; σε αυτή την σύζυγο που τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας , σε αυτή την μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν τις δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα; Ποιος φταίει γι αυτό; Ο καιρός; Η τύχη; Η κακιά στιγμή; ΟΧΙ φταίνε αυτοί που εδώ και 70 χρόνια μας κυβερνούν και έδιναν άδειες οικοδόμησης ανάλογα με τα ψηφαλακια που θα επερναν . αυτοί που στον βωμό του κέρδους έκλεισαν όλα τα ρέματα.

Που θα βρει την δύναμή η κόρη του φίλου Γιώργου που φέτος δίνει πανελλήνιες να έχει το μυαλό να γράψει καλά μετά την τραγική αυτή απώλεια του πάτερα της;
Θα δώσει κανένας λόγο για τα 15 αθώα θύματα;


Θα πάει κανένας στην φυλακή;

Θα στηρίξει το κράτος τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων;

μπορώ να βάλω και πολλά άλλα ερωτηματικά αλλά θα σταματήσω εδώ!

ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΓΙΏΡΓΟ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Με πληροφορίες από http://apofoitoismy.blogspot.gr/

Την οδύνη του για την απώλεια του απόστρατου υπαξιωματικού εξέφρασε μέσω twitter ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

"Οδύνη για τον χαμό του αποστράτου Υπαξιωματικού και λύπη για τα παιδιά του που τόσο άδικα ορφάνεψαν.
Ελπίζω το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να μεριμνήσει και να στηρίξει την οικογένειά του.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

ΣΧΟΛΙΑ