Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Φθαρμένα και άπλυτα ρούχα σε νεοσύλλεκτους"

10.02.2014 | 00:25
Πολλά παράπονα για “φθαρμένα,σκισμένα και το κυριότερο άπλυτα” είδη ένδυσης από νεοσύλλεκτους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν νεοσύλλεκτοι στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων:

“Οι στρατιώτες αναφέρουν  ότι τους μοίρασαν φορεμένα, φθαρμένα και άπλυτα είδη ένδυσης. Τζάκετ βρώμικα, σχισμένα και ανάλογα, είτε πολύ μεγαλύτερα ή πολύ μικρότερα νούμερα, που φυσικά δε φοριούνται... Το ίδιο συμβαίνει και με τις σαγιονάρες: φαντάροι σε ρόλο βατραχάνθρωπου φορούν σαγιονάρες Νο 50 ενώ το κανονικό τους νούμερο είναι 40-42...


…Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και σε περιπτώσεις στις οποίες οι παραλλαγές και οι σαγιονάρες που δόθηκαν στους νεοσύλλεκτους ήταν πολύ μικρότερες ή μεγαλύτερες, από το κατάλληλο μέγεθος, οι υπεύθυνοι του στρατοπέδου αδιαφορούν ή αρνούνται τις αλλαγές με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει απόθεμα.

Το θέμα έχει αναφερθεί επανηλημμένα χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση, ενώ οι στρατιώτες ζητουν να δοθεί άμεσα λύση. Ενδεικτικά αναφέρουμε την στάση του Υπολοχαγού Γεωργ... που όλο τάζει λύση των προβλημάτων από Δευτέρα, από Δευτέρα..

Όμως ήδη εκδηλώθηκαν και τα πρώτα προβλήματα υγείας.

Από τις πρώτες μέρες νεοσύλλεκτος διαβιβαστής του Λόχου 3-1 παρουσίασε αλλεργικό επεισόδιο”.

Μήπως να ρίξει μια ματιά το ΓΕΣ; 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ