Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκάφα Χρυσής Αυγής με την ανακοίνωση για τη χούντα!

21.04.2014 | 18:38
Γκάφα ολκής από την Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της για την επέτειο του πραξικοπήματος. Η οργάνωση - κόμμα που νοσταλγεί την στρατιωτική χούντα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.
Η χούντα του μνημονίου και της προδοσίας φυλακίζει παράνομα τους μοναδικούς πολιτικούς της αντιπάλους που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδας.
Καταδικάζει τον λαό μας σε ανέχεια και την χώρα σε οικονομική καταστροφή. Ξεπουλά τον ελληνικό πλούτο στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Καταλύει το Πολίτευμα, την Λαϊκή Κυριαρχία και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Καταργεί τη διάκριση των εξουσιών και παρεμποδίζει τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.
Μόνη λύση για την Πατρίδα μας να πέσει η χούντα του μνημονίου. Nα πετάξουμε έξω από την Ελλάδα τους ξένους τοκογλύφους και τους προδότες υποτακτικούς τους.
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»


Ποια είναι η γκάφα που έσπευσαν να την διορθώσουν με νεότερη ανακοίνωση -ορθή επανάληψη;

Η παράγραφος:
«Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας», αντικαταστάθηκε με :

«Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων έχει ξεπεράσει σε αυταρχισμό τα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας».

Άργησαν να καταλάβουν ότι άθελά τους  με το  “ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα” …έκαναν κακό στην χούντα που θαυμάζουν!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ