Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Γαλλική" ανατροπή στο στρατηγείο της Λάρισας και στις κρίσεις Αρχηγών;

22.01.2014 | 00:31
Ναι στην ενεργοποίηση του στρατηγείου της Λάρισας για την στρατιωτική επιχείρηση στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία αλλά με Γάλλο στρατηγό επικεφαλής. Παρά τα όσα έσπευσε να δηλώσει ο Βενιζέλος στις Βρυξέλλες οι πληροφορίες που θέλουν τους Γάλλους να επιμένουν σε δικό τους στρατηγό έρχονται να προκαλέσεουν ερωτήματα.

Ο κ.Βενιζέλος ανέφερε στις δηλώσεις του το όνομα του αντιστράτηγου Τελλίδη.Επιλογή που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια σχετικά με τις κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. Η επιλογή Τελλίδη “εγκλώβιζε” τον διοικητή της Στρατιάς αντιστράτηγο Μανωλά στην θέση του ,αφού σε πιθανή επιλογή του για την αρχηγία του ΓΕΣ δεν θα μπορούσε να τοποθετηθει στη θέση του αξιωματικός αρχαιότερος του κ.Τελλίδη. Και όλα θα οδηγούσαν στην παραμονή Μανωλά στη θέση του και πιθανότατα στην παραμονή όλων των Αρχηγών.

Αν  η γαλλική θέση για το στρατηγείο παραμείνει ως έχει ανατρέπει  τα δεδομένα. Και στο στρατηγείο και στις κρίσεις. Ο κ.Βενιζέλος φαίνεται ότι έχει ενδιαφέρον και για τα δύο.Διαβάστε ακόμη:


Ο Βενιζέλος αποκαλύπτει τα σχέδια για την αποστολή στην Αφρική


Μέχρι και Αντόνοφ χρειαζόμαστε για την επιχείρηση στην Αφρική - Ποιο θα είναι το κόστος;
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ