Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανός ευρωβουλευτής κατά Καμμένου για τα Ίμια! Σκληρή απάντηση

04.02.2015 | 12:24

Αισχρή παρέμβαση υπέρ Τουρκίας από Γερμανό ευρωβουλευτή με αφορμή την πτήση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στα Ίμια. Ο Χριστιανοδημοκράτης Γερμανός ευρωβουλευτής Μ.Βέμπερ “κατήγγειλε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο ότι δήθεν «προκάλεσε επεισόδιο στα Ίμια με την κατάθεση στεφανιού δίπλα στις τουρκικές ακτές» “!

Η παρέμβαση Βέμπερ προκάλεσε το σχόλιο της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία βέβαια βρηκε και την ευκαιρία να επιτεθεί στην ΝΔ και προσωπικά στον κ.Σαμαρά.

Στη  δήλωσή της η κυρία  Χρυσοβελώνη αναφέρει ότι ο “ομοϊδεάτης του κ. Σαμαρά κατήγγειλε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο ότι δήθεν «προκάλεσε επεισόδιο στα Ίμια με την κατάθεση στεφανιού δίπλα στις τουρκικές ακτές» (!) εντάσσοντας την πράξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ στην «ακροδεξιά πολιτική» που δήθεν ακολουθεί η νέα Ελληνική κυβέρνηση…
 
Πέρα από την πολιτικά μαφιόζικη αυτή ενέργεια που προφανώς στοχεύει στην υπονόμευση της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης της Ελλάδας για το χρέος, οφείλουμε να επισημάνουμε τις εξής «συμπτώσεις»:
 
1.   η συκοφαντική αυτή καμπάνια εκπορεύεται από τους Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας, ένα μειοψηφικό κόμμα που έγινε διεθνώς γνωστό δια του πρώην αρχηγού του Φρανς Γιόζεφ Στράους. Θυμίζουμε πως ο μακαρίτης Στράους  υπηρέτησε ως αξιωματικός προπαγάνδας των Ναζί στον γερμανικό στρατό…
2.   ο κ. Weber ως επικεφαλής του ΕΛΚ ανήκει κατά σύμπτωση στην ίδια ευρωομάδα με τη Ν.Δ.
 
Όποιος γνωρίζει πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο ξέρει πως μια τέτοια επίθεση αποκλείεται να μην ήταν σε γνώση των ευρωβουλευτών της Ν.Δ που άλλωστε αποτελούν την μόνη Ελληνική συνιστώσα στη συγκεκριμένη ευρωομάδα. Τίθεται επομένως το ερώτημα αν η Ν.Δ ενέκρινε την εν λόγω μαφιόζικη επίθεση κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Κι αν όχι, γιατί δεν έβγαλε ακόμα ανακοίνωση καταδίκης της παραπάνω αθλιότητας.
 
Καλούμε τη Ν.Δ να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό αν θεωρεί και αυτή ότι υπάρχουν «τουρκικές ακτές» στα Ίμια».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ