Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί μετατέθηκε με "προφορική εντολή" Κωσταράκου αξιωματικός;

11.07.2013 | 00:01
Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις στελεχών κάποιες φορές δεν χρειάζονται διαδικασίες και αποφάσεις ενεργές ή μη “θαμμένες” όπως αυτή του Ραγκούση. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε αρκεί η προφορική εντολή ενός Αρχηγού . Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Όπως προκύπτει από το σήμα η μετάθεση αξιωματικού από την “vip ομάδα ασφαλείας” έγινε κατόπιν προφορικής εντολής του Αρχηγού. Το περίεργο είναι ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός θεωρείτε από τους καλύτερους και αυτό αποδεικνύεται και από την εύφημο μνεία που δημοσιεύουμε.

Η αιτία της μετακίνησής του έχει να κάνει όπως λένε οι πληοροφορίες σε διαφωνία του με άλλο στέλεχο για καθαρά υπηρεσιακό ζήτημα. Δεν γνωρίζουμε τι οδήγησε στην παρέμβαση Κωσταράκου ,αλλά τουλάχιστον αυτό το “με προφορική εντολή” θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Αρχηγός είναι ότι θέλει κάνει -που λέει ο λόγος- αλλά τουλάχιστον ας τηρούνται τα τυπικά.

Και βέβαια έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο ήταν το παράπτωμα που προκάλεσε παρέμβαση και μάλιστα προφορική ολόκληρου Α/ΓΕΕΘΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Θες μετάθεση ή άδεια; Φέρε 4 κλιματιστικά" - Επιστολή - καταγγελία στρατιώτη στο ΓΕΣ!


"Μπλόκο" Παναγιωτόπουλου στις μεταθέσεις - Ποια ήταν η τελευταία απόφαση που υπέγραψε

Μεταθέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - Η ευκαιρία Αβραμόπουλου να "νικήσει" τους "μπαρμπάδες" 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ