Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί συμμετείχε σε νυχτερινή σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης

11.05.2015 | 22:00
Η παρουσία του ίδιου του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) στο ΥΠΕΘΑ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ειδικά όταν πρόκειται για έκτακτη νυχτερινή σύσκεψη με τον ΥΕΘΑ και τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. Αναφερόμαστε στην σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Πάνου Κάμμενου αργά το βράδυ του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε μετά από τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ο Γιάννης Ρουμπάτης ,νέος διοικητής της ΕΥΠ συμμετείχε σ΄ αυτή τη σύσκεψη, το θέμα της οποίας αποτελεί “επτασφράγιστο” μυστικό. Γιατί μπορεί ένα από τα θέματα να ήταν η κρίση στα Σκόπια,δεν ήταν όμως το μοναδικό κι απ΄ ότι μαθαίνουμε δεν ήταν και το κυρίαρχο. Το μόνο που μπορούμε να γράφουμε είναι ότι το βασικό θέμα της σύσκεψης είχε να κάνει με πληροφορία που είχε φθάσει στην ΕΥΠ από αξιόπιστη πηγή, η οποία όμως δεν επιβεβαιώθηκε. Προς το παρόν μας λένε πηγές από το ΓΕΕΘΑ,γιατί η αξία της πληροφορίας δεν είχε να κάνει μόνο με τη νύχτα του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη:

Συναγερμός στο ΥΠΕΘΑ για τα Σκόπια! Υπουργοί και Αρχηγοί σε σύσκεψη -Γιατί ανησυχούνΗ ΕΥΠ, το "βαθύ λαρύγγι" και τα 3,4 εκατ. ευρώ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ