Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί "τρόμαξε" τις Βρυξέλλες ο Κωσταράκος;

04.02.2014 | 17:47
Η απόφαση του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου να μεταβεί στην Κεφαλονιά για να συντονίσει από εκεί τις αποστολές των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις, έχει προκαλέσει αντικρουόμενες απόψεις. Άλλοι είναι υπέρ αυτής της ενέργειας και άλλη όχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του bloko.gr πάντως “η παρουσία της ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας σε μια σεισμόπληκτη περιοχή, προκάλεσε πληθώρα ερωτημάτων και ανησυχίες στις ... Βρυξέλλες! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η ασυνήθιστη γα ένα οργανωμένο κράτος με δομές δάσωσης και πολιτικής προστασίας σε περιπτώσεις ή φαινόμενα φυσικών καταστροφών, προκάλεσε εύλογες απορίες στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι αποδίδουν την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το Φόρειν Όφις σε αυτή καθαυτή την κινητοποίηση του στρατού!

Από την άλλη, ερωτήματα και απορίες προξενεί η επίκληση ενός σχεδίου φάντασμα με την κωδική ονομασία "Δευκαλίων", βάση του οποίου υπήρξε η ενεργοποίηση της στρατιωτικής διοίκησης σ' ένα έργο και ευθύνη αμιγώς των πολιτικών σωμάτων της χώρας. Μέχρι σήμερα ήταν γνωστή η ομάδα "Δευκαλίων" που ενεργοποιούνταν μετά από πρόσκληση της πυροσβεστικής στην περίπτωση των δασικών πυρκαγιών και με βάση τις προβλέψεις του σχεδίου "Ξενοκράτης",
Από πού και πως προέκυψε ο "Δευκαλίων" είναι ένα ερώτημα. Ίσως από παρθονεγένεση όπως η συνειρμική παραπομπή στην ... ονομασία προέλευσης”, αναφέρει στο δημοσίευμά του το bloko.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ