Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: "Γκρίνιες" και εντός ΝΔ για την "κόντρα" με τον Α/ΓΕΕΘΑ

18.09.2015 | 20:22
Η εμμονή της ΝΔ να εμπλέκει τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη στην σφοδρή κομματική προεκλογική αντιπαράθεση που έχει με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει πολλά και μεγάλα ερωτήματα εντός της ΝΔ ,αλλά και αντιδράσεις. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι “πυροβολώντας” τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ “είναι σαν να πυροβολάμε τα πόδια μας”! Γιατί το λένε αυτό;


Δεν γνωρίζουμε αν το έχουν αντιληφθεί στην ηγετική ομάδα της ΝΔ,αλλά απαξιώνοντας τον Αποστολάκη, απαξιώνουν ένα από τα επιτυχημένα κεφάλαια της κυβέρνησης Σαμαρά! Κι αυτό έχει να κάνει με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια . Για να τα θυμηθούμε γρήγορα και κυρίως να τα θυμηθούν κάποιοι εντός ΝΔ, ο Αποστολάκης “έπαιξε το κεφάλι” του αναλαμβάνοντας να ρίξει τα “φυλακισμένα” στον Σκαραμαγκά υποβρύχια στο νερό. Τα κατάφερε! Και οι τελετές που έγιναν με την παρουσία Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου ήταν από τις λίγες που είχαν να παρουσιάσουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο οι τότε κυβερνώντες.

Η ΝΔ -και το ΠΑΣΟΚ βέβαια- μπόρεσαν να διατηρήσουν εν ζωή τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η διαδικασία ένταξης των υποβρυχίων στο Στόλο προχώρησε σημαντικά.

Το επιχείρημα περί της θητείας του ναυάρχου Αποστολάκη ως υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου, είναι βέβαια αστείο! Κι ευτυχώς η άλλη πλευρά -των ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΝΕΛ- δεν “τσίμπησε” ώστε να αρχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ σήμερα , οποίος έτυχε να εργαστει στο υπουργικό επιτελείο του Άκη Τσοχατζόπουλου μια εποχή. Το οποίο φυσικά και δεν σημαίνει τίποτα. Τη τσάντα του ΥΕΘΑ κρατούσε ως υπασπιστής ο ένας, δουλειά γραφείου έκανε ο δεύτερος.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ