Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρωσία βομβαρδίζει τους τζιχαντιστές στη Συρία - Εντυπωσιακά ΒΙΝΤΕΟ

23.11.2015 | 15:24

Το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας εχει δώσει στη δημοσιότητα τα χτυπήματα της αεροπορίας της Ρωσίας κατά των τζιχαντιστών στη Συρία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας ρωσικά αεροσκάφη έχουν πραγματοποιήσει 141 εξόδους βομβαρδίζοντας 472 στόχους στο Χαλέπι, στη Δαμασκό, στο Ιντλίμπ, στη Λατάκεια, στη Χάμα, στο Χομς, στη Ράκα, και στο Ντέιρ αλ-Ζορ.

Η ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας περιγράφει αναλυτικά τις επιθέσεις κατα των τζιχαντιστών και επιπλέον ειναι ιδιαίτερα αιχμηρή ως προς τα σχόλια των Δυτικών ΜΜΕ. Όπως ισχυρίζεται η Ρωσία ο στόχος της στη Συρία ειναι το Ισλαμικό Κράτος και η τρομοκρατία και οχι οι αντάρτες “ειδικά μετα τις επιθέσεις του Παρισιού” προσθέτοντας οτι η τρομοκρατία ειναι το “απόλυτο κακό”.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες του ρωσικού υπουργείο Άμυνας, από το κέντρο πληροφοριών της χώρας στη Βαγδάτη, οι τρομοκράτες υπέστησαν τις μεγαλύτερες απώλειες στις επαρχίες Ντέιρ αλ-Ζορ, Ράκα και στο Χαλέπι.

Τα βίντεο της ρωσική Πολεμικής Αεροπορίας ειναι συγκλονιστικά: 

 

Απευθείας χτύπημα πυραύλου cruise σε διοικητικό κέντρο των τρομοκρατών (επαρχία Idlib)


 

Καταστροφή αποθήκης πυρομαχικών με πυραύλους cruise (επαρχία Idlib)
 
Εξουδετέρωση βάσης τρομοκρατών με 2 πυραύλους Κρουζ (επαρχία Idlib)Καταστροφή αντικειμένου στο εργοστάσιο παραγωγής πετρελαίου των τρομοκρατών (Ντέιρ αλ-Ζορ)Επιδρομή με πύραυλο Kalibr-ΝΚ τύπου cruise ενάντια σε ένα κέντρο διοίκησης των τρομοκρατών (επαρχία Idlib)


Επιδρομή με δύο πυραύλους cruise σε ένα κέντρο διοίκησης και αποθήκης πυρομαχικών των τρομοκρατών (επαρχία Idlib)


Καταστροφή της βάσης των τρομοκρατών από την επιδρομή Tu-22M3 (Ντέιρ αλ-Ζορ )
Αεροπορική επιδρομή στις εγκαταστάσεις της παραγωγής πετρελαίου, αποθήκευση και επεξεργασία (Επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ)


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ