Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Η κυβέρνηση έχει συμφωνία με την Blackwater"! Τι είπε ο Καμμένος σε απόστρατους!

27.02.2013 | 00:01
Τα σενάρια και οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του εξωτερικού, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνάντηση που είχε με απόστρατους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!

Την πληροφορία δημοσιοποίησε μέσω του facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος γράφει:

“Στη σημερινη μας συνάντηση , ο Πρόεδρος του κομματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πανος Καμμένος, μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποιθηση-βεβαιότητα, πως η Κυβερνηση έχει συνάψει συνεργασία με την Blackwater (νυν Academi) για την προάσπιση των συμφερόντων αυτης και της χώρας(?) υποκαθιστώντας έτσι σιγα-σιγα και τους ταγούς ασφάλειας και εθνικης κυριαρχίας .
Μας παρεπεμψε μάλιστα να μελετησουμε και το παρακάτω κειμενο :

http://darkernet.in 

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται και λέγονται αυτές οι πληροφορίες. Πρόσφατα σε εφημερίδα του Καναδά Έλληνας διπλωμάτης είχε πει τα ίδια.

Ο πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος είχε δηλώσει ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την Blackwater  για να αναλάβει την φύλαξη της ελληνικής Βουλής. Διαβάστε τι είχε πει ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι μισθοφόροι της Blackwater,δρουν στη Συρία;Δείτε το βίντεο

"Ο στρατός κοστίζει,δώστε τον σε ιδιώτες". Το "έργο" προσεχώς στην Ελλάδα


Ιδιωτικοποιήθηκε και ο στρατός; Διαβάστε τι υπηρεσίες προσφέρει ιδιωτική εταιρεία! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ