Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δούρου φωτογραφίζεται στην κουζίνα της μαμάς της και μιλά ως "κόρη αστυνομικού"

16.05.2014 | 21:04


Η κόρη του αστυνομικού πρωτοκλασάτο στέλεχος της αριστεράς που φιλοδοξεί πλέον να κυβερνήσει. Η Ρένα Δούρου προς το παρόν φιλοδοξεί να κερδίσει την εκλογική μάχη στην περιφέρεια και …φωτογραφίζεται στην κουζίνα του πατρικού της σπιτιού σε μία διαφορετική συνέντευξη που έδωσε στον συνάδελφο Γιώργο Καραϊβάζ και στο bloko.gr.

Όπως λέει μεταξύ πολλών άλλων “είναι καιρός να σταματήσουμε να θεωρούμε αξιοσημείωτο, ή περίεργο, το παιδί ενός αστυνομικού να ανήκει στο χώρο της Αριστεράς. Γιατί είναι η ίδια η πραγματικότητα που έχει ξεπεράσει παρωχημένες αντιλήψεις του παρελθόντος. Ο πατέρας μου δεν ήταν αριστερός. Ήταν όμως βαθιά δημοκράτης άνθρωπος, και στην επαγγελματική και στην κοινωνική του ζωή, και στον τρόπο που λειτουργούσε μέσα στην οικογένεια μας. Μας έμαθε να είμαστε ανεξάρτητοι και να πατάμε στα πόδια μας, να έχουμε πάντα άποψη και θέση και να παλεύουμε γι’ αυτή. Αν κάτι αντιπαθούσε ήταν την ιδιώτευση, το να μη σε νοιάζει τι συμβαίνει στην κοινωνία και να ασχολείσαι μόνο με το μικρόκοσμο σου”. 

Διαβάστε ακόμη:

Δούρου κατά Τουρκίας για το "δεν υπάρχει Κύπρος"Ο ρόλος της Ελλάδας στα Βαλκάνια στο επίκεντρο επαφών Δούρου στο Βελιγράδι   

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ