Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η χειραψία Αβραμόπουλου που συζητήθηκε στο NATO - Με ποιον την έκανε

28.02.2014 | 20:17
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παρασκήνιο πίσω απ’ αυτήν την φωτογραφία. Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της συνόδου εργασίας των υπουργών Άμυνας στην έδρα του ΝΑΤΟ, οι υπουργοί και οι επικεφαλής των αντιπροσωπειών άρχισαν να παίρνουν θέση για την λεγόμενη «οικογενειακή φωτογραφία».

Η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο βγήκε από την αίθουσα και ο Έλληνας υπουργός κατευθύνθηκε προς τη θέση του. Αφού χαιρέτησε τον Ούγγρο ομόλογό του κ. Ζάμπα Χέντε, στάθηκε περιμένοντας τους συναδέλφους του για το «κλικ» των δέκα δευτερολέπτων. Εκείνη τη στιγμή, από την κάτω σειρά ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, πρέσβυς κ. Μεχμέτ Φατίχ Τσεϊλάν.

«Κύριε υπουργέ χαίρομαι πολύ που σας βλέπω από κοντά και πιστεύω πολύ στους δεσμούς συνεργασίας που έχουν στη Συμμαχία οι χώρες μας», φέρεται να είπε ο κ. Τσεϊλάν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη φιλοφρόνηση σύμφωνα με αξιωματούχους άλλων χωρών που παρακολούθησαν το περιστατικό. Τα βλέμματα του Ούγγρου υπουργού και της Μονίμου Αντιπροσώπου της Ισλανδίας, της πρέσβεως κ. Άννα Γιόχανσντοτιρ λένε τα πάντα, όπως και το χαμόγελο της Ιταλίδας υπουργού Άμυνας κ. Ρόμπερτς Πινόττι στην πρώτη διεθνή εμφάνισή της.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ