Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιράν: Θα δώσουμε όπλα στους Παλαιστίνιους

21.01.2015 | 17:36
Το Ιράν θα εξοπλίσει τους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη κατά του Ισραήλ, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Άμυνας, Χουσείν Ντεγκχάν στο Ιρανικό Πρακτορείο ειδήσεων FARS. “Μια τέτοια κίνηση είναι εντός των δυνατοτήτων μας και θα την κάνουμε”, είπε ο Ιρανός υπουργός.

Η δήλωση αυτή του Ιρανού αξιωματούχου έρχεται μετά την ισραηλινή επιδρομή στο Γκολάν, κατά την οποία σκοτώθηκαν έξι Ιρανοί στρατιωτικοί, μεταξύ των οποίων και ένας στρατηγός, μαζί με έξι ακόμα μέλη της Χεζμπολάχ. “Η σιωνιστική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη”, είπε ο υπουργός.

Το σχέδιο εξοπλισμού των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη έχει τεθεί από το Ιράν, ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο, δια στόματος του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί. Ωστόσο, λόγω της προσέγγισης Ιράν – ΗΠΑ δεν θωρείτε πιθανή καμία ενέργεια του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί δήλωσαν χθες πως κατά λάθος έπληξαν τους Ιρανούς στρατιωτικούς και πως στόχος τους ήταν μόνο η Χεζμπολάχ.

Φυσικά αυτή η, σχεδόν, δήλωση συγνώμης, δεν πρέπει να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το πιθανότερο είναι το Ισραήλ να γνώριζε ακριβώς ποιούς πλήττει, θέλοντας να ξεκαθαρίσει στην Τεχεράνη τα όρια της στην περιφέρεια του Ισραήλ.

Πηγή: Worldbulettin
Απόδοση-Επιμέλεια: On Alert


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ