Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισλαμικά ρούχα στις Τουρκικές Αερογραμμές;

11.02.2013 | 05:20
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με αυτήν την φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο όπου παρουσιάζονται οι νέες στολές που ενδέχεται να φορούν οι αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών.

Η μακριές φούστες, τα κλειστά πουκάμισα αλλά και όλη η ενδυματολογική μορφή με τα μοβ υφάσματα που θυμίζoυν Αραβικές χώρες έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων των Τούρκων που ζητούν την άμεση απόσυρση αυτών των ρούχων.

Οι Τούρκοι φοβούνται πως στις Τουρκικές Αερογραμμές θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ισλαμικών ενδυματολογικών επιλογών που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Ερντογάν.

Ακόμη και η φιλο-ισλαμική αρθρογράφος Ναζλί Ιλίτζακ ξεσηκώθηκε που ανέφερε πως «στις δημοκρατικές-κοσμικού χαρακτήρα χώρες δεν υπάρχουν τέτοιες ενδυματολογιικές επιλογές. Σε μια επίσημη ημικρατική εταιρεία δεν μπορεί να υπάρχει μαύρο καλσόν και φούστες μέχρι τον αστράγαλο. Ισως μια κοπέλα με μαντίλα θα πρέπει να εργαστεί όμως δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο ζωής (σ.σ φιλο-ισλαμικό) σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν πως η φωτογραφία που διέρρευσε δεν είναι η οριστική μορφή των ενδυματολογικών επιλογών για τις αεροσυνοδούς που σχεδιάζει να κάνει η εταιρεία, πως υπάρχουν κι άλλες και η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


O Mεσι το πρόσωπο των Τουρκικών Αερογραμμών. ΒΙΝΤΕΟ


Παραγγελία "μαμούθ" απο τις Τουρκικές Αερογραμμές

O Mεσι το πρόσωπο των Τουρκικών Αερογραμμών. ΒΙΝΤΕΟ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ