Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηθοποιοί στην ανέχεια-η Εκκλησία ανέλαβε τη σιτίσή τους

02.05.2013 | 16:35

Η Αποστολή με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ανέλαβε την διαρκή στήριξη και αρωγή του Ιδρύματος « Το Σπίτι του Ηθοποιού» προσφέροντας καθημερινά τη σίτιση όλων των φιλοξενούμενων ηθοποιών και των φοιτητών δραματικών σχολών καθώς και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας επισκέφθηκε σήμερα στη 13:00 με συνεργάτες του Το «Σπίτι του Ηθοποιού» όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.´Αννα Φόνσου και πολλοί επώνυμοι καταξιωμένοι ηθοποιοί του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου αλλά και φοιτητές δραματικών σχολών οι οποίοι διαμένουν στο ´Ιδρυμα λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Ο κ. Δήμτσας, που προσέφερε πασχαλινά δώρα,μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου για Καλή Ανάσταση και την διαβεβαίωση του οτι η Αποστολή θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειασθούν. «Από σήμερα, ανέφερε, η «Αποστολή» εξασφαλίζει τις ανάγκες διατροφής για όλη τη διάρκεια τους έτους .Είμαστε περήφανοι που σας γνωρίζουμε από κοντά, αισθανόμαστε τόσο οικείοι διότι μεγαλώσαμε με τις ταινίες σας χαρήκαμε, λυπηθήκαμε, κλάψαμε και γελάσαμε. Μα πάνω από όλα διασκεδάσαμε και διδαχθήκαμε μηνύματα ζωής ελπίδας και αγάπης. Τώρα συνεισφέρουμε το λιθαράκι μας να στηρίξουμε και να υιοθετήσουμε τις προσδοκίες σας».
Η κα Φόνσου ξενάγησε τον κ. Δήμτσα στους χώρους του Ιδρύματος και χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Χωρίς την ευχή του Μακαριωτάτου και την βοήθεια του μέσω της Αποστολής θα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, το κόστος είναι δυσβάσταχτο και ο Αρχιεπίσκοπος ότι χρειαστεί από εμάς θα είμαστε εκεί. Την Αποστολή θα πρέπει να την μάθουν όλοι για το έργο της άλλωστε η πατρίδα μας τωρα σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται μια ειναι η αποστολή της η ΑΠΟΣΤΟΛΗ».
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ήρας 8 &ΔέσπωςΣέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ