Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση

01.06.2017 | 18:55
Πρώτη δημοσίευση: 12:44:56
Tελευταία ενημέρωση: 18:55:56

«Ο ελληνικός λαός ενωμένος με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Επιθυμούμε την ειρήνη και επιθυμούμε οι Ένοπλες Δυνάμεις, όταν είναι σε ετοιμότητα, να στέλνουν το μήνυμα της διασφάλισης της ειρήνης, της γαλήνης και της ανάπτυξης. Ελπίζω να το καταλάβουν και από την άλλη πλευρά του Αιγαίου»
δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μετά το πέρας επίδειξης, από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, που διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέγα το της θαλάσσης κράτος». Μάλιστα, συνοδεία του ΑΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευαγγ. Αποστολάκη και του ΑΓΕΝ, Αντιναυάρχου Νικ. Τσούνη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μεταβαίνοντας αργότερα στην Σαμοθράκη, πέταξε με ελικόπτερο "Χιούι" πάνω από την νησίδα Ζουράφα περνώντας ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα η οποία αμφισβητεί σχεδόν... τα πάντα.   

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αρχηγοί, ΓΕΝ αντιναύαρχος Νίκος Τσούνης, ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και οι τοπικοί φορείς της πόλης. Της εκδήλωσης προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων και επίσκεψη στην έκθεση για τη δράση του Πολεμικού Ναυτικού την περίοδο 1821-1945, με τίτλο «Μεθ’ ορμής Ακαθέκτου», που φιλοξενείται στη Νομαρχία στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε και το πλοίο Τ./Κ. «Δανιόλος», όπου ξεναγούνταν ήδη μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης, με τους οποίους ο υπουργός συνομιλουσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης.

Μετά την Αλεξανδρούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα επισκεφθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα μαζί με τον αρχηγό ΓΕΝ, τη Σαμοθράκη, τον Αη Στράτη και τη Λήμνο και ειδικότερα καράβια του πολεμικού ναυτικού τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση «Καταιγίς 2017», που άρχισε την Κυριακή και ολοκληρώνεται αύριο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ