Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Ο Μουζάλας θα αποκεφαλιστεί!

20.03.2016 | 13:40
Μία λέξη, εννέα γράμματα, ξεκινάει από "Μ". Ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει μια "φωτιά" που δεν λέει να σβήσει και απειλεί ανοιχτά τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ! Ο Γιάννης Μουζάλας αποκαλεί τα Σκόπια "Μακεδονία", ο Πάνος Καμμένος απαιτεί το "κεφάλι" του και στην μέση ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κάνει damage control αποθεώνοντας και τους δύο. 
Την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε ανακωχή μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, αφού ακολουθούσε η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες, αλλά και το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ.

Ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο, φαίνεται πως έχει ακόμη το χέρι... στο όπλο του και περιμένει την Τετάρτη, οπότε και λήγει η περίοδος "ανακωχής" μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Τσίπρα.

Αφού, λοιπόν, την Τετάρτη ολοκληρωθεί η μάχη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τη διαφθορά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φαίνεται πως θα επαναφέρει το θέμα Μουζάλα και μάλιστα δυναμικά!

"Θα αποκεφαλιστεί", δηλώνει χαρακτηριστικά στη Real News, μην μπορώντας να "χωνέψει" πως ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία".

Τι θα συμβεί όμως αν ο Γιάννης Μουζάλας δεν παραιτηθεί; "Αν δεν παραιτηθεί θα το ρυθμίσουμε μαζί με τον πρωθυπυργό", απαντά με νόημα ο Πάνος Καμμένος για να συμπληρώσει σχετικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής: "Εγώ έχω εννέα βουλευτές, όχι 50 που χρειάζονται για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά υπουργού. Αν, όμως, κατατεθεί πρόταση μομφής από άλλο κόμμα, εγώ θα την ψηφίσω. Θα ψηφίσω κατά του Γ. Μουζάλα"!

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο Newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ