Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: "Σε διαρκή συνεδρίαση η ΚΟ, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα Σκόπια"

11.01.2019 | 16:34
Σε διαρκή συνεδρίαση θα βρίσκεται η ΚΟ των ΑΝΕΛ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα Σκόπια, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο.

"Είμαστε σε διαρκή συνεδρίαση, αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία στα Σκόπια δεν μπορούμε να λάβουμε αποφάσεις, ούτε η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό μπορεί να γίνει, ούτε συνέντευξη μπορώ να δώσω εάν δεν έχουμε καθαρή εικόνα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

"Κάθε μέρα αλλάζουν τα κείμενα στις τροπολογίες", πρόσθεσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι "δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για ψήφο κατά συνείδηση".

Επιπρόσθετα, όλα δείχνουν πως ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να αποσύρει τους υπουργούς του από την κυβέρνηση εξαιτίας της διαφωνίας του στην συμφωνία των Πρεσπών

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει τους υπουργούς το κόμματος.

Ωστόσο η πρόταση αυτή δεν πέρασε, με το αιτιολογικό ότι θα πρέπει να είναι παρούσες σε μια τέτοια απόφαση και εκείνες οι υπουργοί (Κουντουρά και Χρυσοβελώνη) που δεν είχαν προσέλθει.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε την πρόταση αυτή μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε από τους βουλευτές του, οι οποίοι του καταλόγισαν ότι το κόμμα οδηγήθηκε σε στρατηγικό αδιέξοδο στο θέμα των Σκοπίων με την τακτική που ακολούθησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τον κατηγόρησαν ότι πόνταρε τα πάντα στο ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από την βουλή της ΠΓΔΜ, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι αλλιώς.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ