Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Καρφιά" Καμμένου προς τη Νέα Δημοκρατία για τη Συμφωνία των Πρεσπών

07.12.2018 | 19:12
Ο Πάνος Καμμένος σηκώνει το γάντι και απαντά στην ΝΔ, με προσωπικές αναφορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη για το Σκοπιανό.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ επιτέθηκε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καμμένος για την συμφωνία των Πρεσπών.

Μια ανακοίνωση η οποία… απαντήθηκε άμεσα από τους ΑΝΕΛ. «Θα πρέπει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να θυμάται πάντα ότι εμπνευστής του όρου “Βόρεια Μακεδονία” είναι η εν αποστρατεία αδελφή του» αναφέρει απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι : «Όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πια ότι είχε δίκιο η Νέα Δημοκρατία, όταν από την αρχή κατήγγειλε την κυβέρνηση πως παραχωρώντας τη δήθεν ‘μακεδονική εθνότητα’ και γλώσσα θα αποθρασύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων».

«Ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε, είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος».

Πηγή: Newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ