Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους της Συρίας από αντάρτες

07.10.2012 | 22:08

Μεταδόθηκε σήμερα και από μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας  η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους της Συρίας από τους αντικαθεστωτικούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τις αντικαθεστωτικές πηγές, ο λεγόμενος  ''Ελεύθερος Συριακός Στρατός'' κατέρριψε ένα μαχητικό αεροσκάφος στη πόλη Ντέιρ Αζ Ζορ.Οι αντικαθεστωτικοί βιντεοσκόπησαν την ώρα της κατάρριψης του αεροσκάφους με δυο διαφορετικά κινητά τηλέφωνα.Ο πιλότος του αεροσκάφους πήδηξε με αλεξίπτωτο.

Στις εικόνες μεταδίδεται ότι καταγράφηκε  και η επίδειξη χαράς που κάνουν οι αντικαθεστωτικοί  μόλις βρίσκουν το αλεξίπτωτο και τον κράνο του πιλότου.
Να θυμίσουμε ότι  σρα μέσα Αυγούστου  οι αντάρτες είχαν δηλώσει ότι κατάφεραν να καταρρίψουν ένα μαχητικό αεροσκάφος και να συλλάβουν τον πιλότο του. Η κυβέρνηση, αντίθετα, παραδέχτηκε ότι το αεροσκάφος έπεσε λόγω «τεχνικής βλάβης» κι ότι ο πιλότος διασώθηκε. Οι αντάρτες ανέβασαν στο Ίντερνετ ένα βίντεο που δείχνει τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ωστόσο δεν ήταν εμφανές εάν ήταν πράγματι για κατάρριψη. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ