Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι όμως ο Ερντογάν twittαρε! Τι έγραψε στο μέσο που μισεί

09.02.2015 | 20:22
O ισλαμοσυντηρητικός επικεφαλής του τουρκικού κράτους πείστηκε τελικά για την χρησιμότητα των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης; Γνωστός για τους λίβελους που εξαπολύει εναντίον του Twitter, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε σήμερα το πρώτο του μήνυμα 140 χαρακτήρων, με θέμα το κάπνισμα.
«Αποδείξτε τη βούλησή σας εναντίον αυτού του δηλητηρίου και μην υποκύπτετε στο τσιγάρο, ΡΤΕ» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο πρόεδρος με αφορμή την εθνική ημέρα κατά του καπνίσματος στην Τουρκία.


Το tweet αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό (RT_Erdogan) τον οποίο μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσαν οι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όμως τον οποίον ελέγχουν πλέον οι συνεργάτες του προέδρου ως επίσημο λογαριασμό του Τούρκου πρόεδρο.


«Ο λογαριασμός του έχει μόλις ανοίξει. Πρόκειται για τον προσωπικό λογαριασμό της εξοχότητας του. Τα tweet που εκείνος συντάσσει τα υπογράφει ο ίδιος, ΡΤΕ. Τα μηνύματα που συντάσσονται από την ομάδα του δημοσιεύονται χωρίς υπογραφή» εξήγησε ο διευθυντής επικοινωνίας του προέδρου, ο Μουτζαχίτ Κιουτσουκγιλμάζ, στο κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Τα προεδρικά «τιτιβίσματα» προκάλεσαν σύγχυση στους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν συνηθίσει τον πρόεδρο να καταφέρεται εναντίον του Διαδικτύου.


Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας δεν εξήγησε τους λόγους που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να «δραστηριοποιηθεί» στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ