Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην Κίνα η ΕΛΒΟ - Συμμετέχει σε πρόγραμμα επιχειρηματικότητας

20.05.2013 | 17:07
Η "Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων'' ( ΕΛΒΟ ΑΒΕ ), η μεγαλύτερη στην Ελλάδα βιομηχανία στρατιωτικών και τεθωρακισμένων οχημάτων, φορτηγών και λεωφορείων, θα συμμετέχει στο πρόγραμμα 2013 Global Village on the Move του Ινστιτούτου Iacocca, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη της Κίνας. 

Το εφαρμοσμένο αυτό πρόγραμμα διεθνούς επιχειρηματικότητας, διάρκειας μιας εβδομάδας, με αντικείμενο τη δημιουργία επιχειρηματικών συμμαχιών στην Ασία, αποτελεί μια από τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Iacocca, στο Πανεπιστήμιο Lehigh των ΗΠΑ, ανακοίνωσε εταιρία, που είναι στον κατάλογο προς ιδιωτικοποίηση εταιριών...

Το πρόγραμμα αυτό, αναφέρει, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής εξωστρέφειας που εφαρμόζει η επιχείρηση και θα βοηθήσει,  την ΕΛΒΟ , επισημαίνεται,<< να αποκτήσει σαφή γνώση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Άπω Ανατολής, να έρθει σε επαφή με αξιόλογους Κινέζους επιχειρηματίες και να συνεισφέρει στις ήδη εντατικές της δραστηριότητες σε αναδυόμενες αγορές>>.

Η ΕΛΒΟ ΑΒΕ συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Iacocca, το οποίο ιδρύθηκε το 1988 από τον Lee A. Iacocca, την μεγαλύτερη παγκόσμια φυσιογνωμία της αυτοκινητοβιομηχανίας και έναν από τους πλέον διάσημους ειδικούς της επιχειρηματικότητας στον κόσμο.  Η κύρια αποστολή του Ινστιτούτου είναι να βελτιώνει τις ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες, να ενισχύει την επιχειρηματική και βιομηχανική γνώση και να επιδεικνύει τα θετικά αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας σε οργανωτικό επίπεδο.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ