Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κίνα-Γαλλία: Η συμφωνία για πώληση 184 αεροσκαφών Α320, ολοκληρώνεται σύντομα

10.01.2018 | 08:45
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι μία συμφωνία με την Κίνα για την αγορά 184 αεροσκαφών Airbus A320 θα ολοκληρωθεί σύντομα, τονίζοντας ότι η χώρα του φιλοδοξεί να πωλήσει και αεροσκάφη Α350 και Α380, μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.

“Για την παραγγελία των 184 αεροσκαφών Α320, αυτή θα ολοκληρωθεί σύντομα,” δήλωσε ο Μακρόν στην διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα, ενώ πρόσθεσε ότι η παραγγελία αυτή, επιβεβαιώθηκε στον ίδιο από τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ.

“Έχουμε επίσης φιλοδοξίες για πωλήσεις αεροσκαφών Α350 και Α380 μεσαίας και μακράς ακτίνας δράσης, μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες,” είπε χαρακτηριστικά ο Μακρόν.Παράλληλα, δήλωσε ότι η Κίνα τον διαβεβαίωσε ότι θα σεβαστεί την αρχή της ισότητας στα μερίδια της αγοράς, μεταξύ των εταιριών Airbus και Boeing.

 Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ωστόσο φαίνεται να υποβαθμίζει το μέγεθος των επιχειρηματικών συμφωνιών, στην διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα, δηλώνοντας ότι άλλες χώρες στο παρελθόν επέτυχαν μεγάλα οικονομικά συμβόλαια, που επισκιάζουν την σημερινή μέτρια πραγματικότητα.

“Η φιλοσοφία μου είναι να μην επιδεικνύω τα μεγέθη των οικονομικών συμφωνιών,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μακρόν, στην γαλλική κοινότητα του Πεκίνου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ