Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρεμλίνο: "Πούτιν-Τσίπρας θα συζητήσουν για την κρίση στην Ελλάδα" - Τι λένε για βοήθεια

05.04.2015 | 18:57
Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και οι σχέσεις Ρωσίας – ΕΕ θα είναι δύο από τα βασικά θέματα της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στις 8 Απριλίου στην Μόσχα, όπως μεταδίδει το TASS.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα θιγεί και η σημερινή οικονομική κατάσταση της ίδιας της Ελλάδας από διάφορες απόψεις». Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν θα συζητηθεί θέμα τυχόν ρωσικής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, ο Πεσκόφ διευκρίνισε πως προς το παρόν δεν έχει τεθεί τέτοιο αίτημα από την Αθήνα.
Ρωσία και Ελλάδα θα έχουν «μία πλούσια ημερήσια διάταξη διμερών σχέσεων, μάλιστα η συνεργασία τους είναι πολύπλευρη, δεν είναι μόνο η οικονομία, αλλά και οι
ανθρωπιστικές επαφές, η πολιτιστική συνεργασία», συμπλήρωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος.

Τέλος, όσον αφορά στις σχέσεις της Ρωσίας με τη ΕΕ, ο Πεσκόφ δήλωσε ότι "θα συζητηθούν και οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Βρυξελλών, υπό το πρίσμα της πολιτικής των κυρώσεων που ακολουθεί η ΕΕ και την εξαιρετικά ψυχρή σχέση της Αθήνας προς αυτή την πολιτική».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ