Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κουβέιτ:Tο Ιράν έβαψε με συριακό αίμα τα χέρια του!

09.08.2012 | 10:38
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Αλ-Σεγιασάχ και δηλωσεις του υφυπουργου Εξωτερικών του Κουβέιτ Χαλέντ αλ-Τζαράλα, το Κουβέιτ δε θα συμμετάσχει στη "συμβουλευτική συνάντηση" για τη Συρία που οργανώνουν οι ιρανικές αρχές σήμερα στην Τεχεράνη. 

Ιρανός απεσταλμένος κάλεσε την Κυριακή τον υπουργό Εξωτερικών του Κουβέιτ Σαμπάχ αλ-Χαλέντ αλ-Σαμπάχ να συμμετάσχει στη συνάντηση της Τεχεράνης.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης του Κουβέιτ, οι οποίοι υποστηρίζουν τους σύρους αντάρτες, προειδοποίησαν χθες ενάντια στη συμμετοχή οιασδήποτε χώρας στη συνάντηση της Τεχεράνης τονίζοντας ότι το Ιράν "έχει βάψει τα χέρια του με συριακό αίμα".

Το Ιράν, πιστός σύμμαχος του Μπασάρ αλ-'Ασαντ, οργανώνει σήμερα συνάντηση των χωρών που έχουν μια "ρεαλιστική στάση" απέναντι στη συριακή κρίση, στην οποία, σύμφωνα με την Τεχεράνη, αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από δέκα χώρες.

Ο Λίβανος και ο παραιτηθείς απεσταλμένος του ΟΗΕ και του Αραβικού Συνδέσμου στη Συρία, Κόφι 'Αναν, έχουν τονίσει ότι δε θα στείλουν αντιπρόσωπο στην Τεχεράνη. Η Δαμασκός δεν έχει ακόμα αναφέρει εάν θα στείλει αντιπρόσωπο στην ιρανική πρωτεύουσα.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ