Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ληγμένα κρουασάν τρώνε στο ΚΕΝ Ναυπλίου οι στρατεύσιμοι

07.03.2014 | 00:26
Στο Κέντρο Μηχανικού στο Ναύπλιο , δεν …πίνουν ληγμένα, αλλά τρώνε ληγμένα κρουασάν. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλουν με επιστολή τους προς το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων στρατεύσιμοι.

Στην επιστολή τους γράφουν:

Είμαστε φαντάροι που περάσαμε ΣΠΕΝ στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου, ώντας η δεύτερη σειρά μετά τις γιορτές. Διαβάζαμε τις καταγγελίες για τα ληγμένα κρουασάν αλλά πιστεύαμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που έτυχε στους προηγούμενους από εμάς φαντάρους.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αποτελεί «συνήθεια» στο συγκεκριμένο ΚΕΝ καθώς συνέβη και σε εμάς να  δίνουν ληγμένα (4 ημερών) κρουασάν.
Γίνεται φανερό ότι θεωρούν τους φαντάρους «ζώα» που μπορούν να ξεφορτωθούν σε αυτούς ότι σάπιο σκεύασμα έχουν. Από τους `γκοτζίλες` των πατεράδων μας περάσαμε στα ληγμένα κρουασάν σήμερα και ποιος ξέρει τι άλλο αύριο.

Τα προβλήματα όμως κατά την διάρκεια του διαστήματος που κάτσαμε στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου δεν ήταν μόνο τα αλλιωμένα σνακ. Τις πρώτες πέντε μέρες τα μπάνια ήταν κλειστά γιατί δεν υπήρχε ζεστό νερό. Όταν παραπονεθήκαμε στους μόνιμους η απάντηση που λάβαμε από τον λοχία ήταν «Στρατός είναι εδώ τι θέλετε, εξάλλου για αυτό σας βγάζουμε έξω για να πηγαίνετε σε ξενοδοχεία να κάνετε μπάνιο».

Δεν θα κάτσουμε να αναλωθούμε σε αυτό που είπε ο λοχίας που εξάλλου ειλικρινέστατα μας μετέφερε αυτό που ο στρατός δεν μας λέει επίσημα. Ότι μας καλεί να αφήσουμε τις ζωές μας και να υπηρετήσουμε μια θητεία που θα την χρυσοπληρώσουν οι οικογένειες μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μονοπώλιο ...τυρόπιτας στον στρατό! Διαστάσεις αρχίζει να παίρνει το θέμα των ιδιωτικών ΚΨΜ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ