Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλείσιμο μονάδων: "Μασάζ" ΓΕΕΘΑ με ασκήσεις και το παράδειγμα που πρέπει να δώσει ο Σαμαράς

11.09.2013 | 12:23


“Επιχείρηση ψυχολογικού μασάζ” στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους περιοχών από τις οποίες απομακρύνονται στρατόπεδα έχει αναλάβει το ΓΕΕΘΑ.

Χθες η Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης έκανε άσκηση στο Γράμμο. Η επιλογή της περιοχής δεν ήταν τυχαία και ικανοποιούσε πολλούς.

Το πρωί είχαμε πτήση RF 4 Phantom πάνω από τη Βέροια. Το μήνυμα “οι Ένοπλες Δυνάμεις” είναι παντού θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ,αλλά φαίνεται ότι το ΓΕΕΘΑ έχει λάβει εντολές να το υπονεθυμίσει.

Η διαδικασία της αναδιοργάνωσης δεν θα είναι εύκολη ,θα έχει αντιδράσεις αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σταματήσει. Το αίσθημα αδικίας που αισθάνονται οι κάτοικοι στη Βόρεια Ελλάδα θα μπορούσε με μια κίνηση η κυβέρνηση να το “σβήσει” με μία κίνηση: να κλείσει μαζικά όλες τις μονάδες που δεν είναι απαραίτητες στην Πελοπόννησο. Ο πρωθυπουργός που κατάγεται απο τη Μεσσηνία ας αναλάβει πρωτοβουλία για να δώσει το παράδειγμα και το μήνυμα προς όλους ότι πάνω απ΄ όλα είναι το συμφέρον των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν μπορούν να συντηρούν μονάδες με αντάλλαγμα ψηφαλάκια. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ