Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγαλείο ψυχής η δωρεά της οικογένειας του ήρωα υποπλοίαρχου που έπεσε στην Κίναρο - ΒΙΝΤΕΟ

27.01.2018 | 12:48
Στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη", την Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα δείτε την τελετή εγκαινίων του προσομοιωτή ναυτιλίας ελικοπτέρων, που πραγματοποιήθηκε στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα Αττικής. Ο προσομοιωτής αποτελεί δωρεά της κ. Άννας Μαχαίρα, συζύγου του ήρωα Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση, που έπεσε στο καθήκον στις 11 Φεβρουαρίου 2016 στην Κίναρο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή εγκαινίων του προσομοιωτή δήλωσε "Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις δικό σου άνθρωπο και το κενό δεν αναπληρώνεται, όσα χρόνια και αν περάσουν. Αλλά είναι σπουδαία παρακαταθήκη το γεγονός ότι ο Τάσος Τουλίτσης αποτελεί πρότυπο αφοσίωσης στο καθήκον, συνέπειας, αποφασιστικότητας και αυταπάρνησης. Για άλλη μια φορά θέλω να τονίσω ότι η προσφορά σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχονται από τον καινούργιο προσομοιωτή. Παράλληλα, από το παράδειγμα το οποίο δίνετε εσείς, θα πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε."

Στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη", την Κυριακή, στις 11.30 το πρωί, στην ΕΡΤ1 θα δείτε επίσης: 
  • Tη μεγάλη τακτική άσκηση «Μ. Αλέξανδρος» με τη συμμετοχή Ελλήνων και Αμερικανών πεζοναυτών. Εντυπωσιακές εικόνες από τεθωρακισμένα, αλλά και εναέρια μέσα της Αεροπορίας Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας.
  • Τις πτήσεις των πιο εξελιγμένων F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στο απόλυτο σκοτάδι. Οι χειριστές της 340 Μοίρας που εξασφαλίζουν την αεροπορική υπεροχή σε όλο το Αιγαίο.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής: 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ