Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεταθέσεις 2018: Σε ποιες υπηρεσίες κοινοποιήθηκαν οι αλλαγές

28.06.2018 | 07:39
Και νέα κομμάτια προστέθηκαν στο παζλ των Μεταθέσεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για το 2018. Κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και στις μονάδες, μεταθέσεις Ανθυπολοχαγών. Οι μεταθέσεις σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν Ανθυπολοχαγούς, προερχόμενους εκ ΣΣΕ, για τις Ειδικές Δυνάμεις, όπως επίσης οι μεταθέσεις ανωτέρων και κατωτέρων Αξιωματικών Υλικού Πολέμου.

Ακόμη οριστικοποιήθηκαν οι μεταθέσεις του Σώματος Έρευνας Πληροφορικής. Οι μεταθέσεις αφορούν στους Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικούς και Επαγγελματίες Οπλίτες. Επίσης αναρτήθηκαν οι μεταθέσεις Πεζικού για τους ανθυπολοχαγούς του όπλου, προερχόμενους από τη ΣΣΕ, καθώς επίσης για το βαθμό του Λοχαγού, προερχόμενων ΣΣΕ και ΣΜΥ.

Κοινοποιήθηκαν επίσης προ ημερών οι  μεταθέσεις των Ανώτερων Αξιωματικών Σωμάτων καθώς επίσης τους Αξιωματικούς, κατώτερους αξιωματικούς και ανθυπασπιστές της Αεροπορίας Στρατού. Ακόμη έχουν αναρτηθεί στις υπηρεσίες εκείνες των Ανωτέρων Αξιωματικών Διαβιβάσεων, καθώς επίσης των στελεχών στις Διευθύνσεις Πληροφοριών και Ασφάλειας.

Σύμφωνα με όσα γράφει το kranogr οι συγκεκριμένες μεταθέσεις αφορούν τις περιπτώσεις από τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και κάτω. Ακόμη κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και τις μονάδες, μεταθέσεις κατώτερων Αξιωματικών Σωμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταθέσεις αφορούν το Γεωγραφικό και τους βαθμούς Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών, καθώς επίσης και στο Μηχανικό .

Με την πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την υλοποίηση των μεταθέσεων για το 2018, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης είχε πει στη συνέντευξή του στο OnAlert.gr ότι το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των αποφάσεων των επιτελείων και θα ξεκινήσει το στάδιο των υλοποιήσεων.

Είχε αποδώσει δε τις όποιες καθυστερήσεις στο σχέδιο αναδιοργάνωσης των δομών και της στελέχωσης τους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά την κριτική που ασκείται περί εξυπηρετήσεων.
 
ΠΗΓΗ: kranosgr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ