Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεταθέσεις 2018: Τώρα οι κατάλογοι στις μονάδες και στους σχηματισμούς των Τεθωρακισμένων

22.06.2018 | 12:07
Kοινοποιήθηκαν το πρωί στους σχηματισμούς και τις μονάδες, οι μεταθέσεις του όπλου των Τεθωρακισμένων. 

Οι μεταθέσεις αφορούν τους βαθμούς Ιλάρχων και Υπίλαρχων, σύμφωνα με όσα γράφει το  kranogr. Εξελίξεις στο μέτωπο των μεταθέσεων που καίει το προσωπικό και των τριών κλάδων, είχε προανμε την συνέντευξή του στο OnAlert, ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Φώτης Κουβέλης.

Με την πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας την υλοποίηση των μεταθέσεων για το 2018, ερωτηθείς ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των αποφάσεων των επιτελείων και θα ξεκινήσει το στάδιο των υλοποιήσεων.

Είχε αποδώσει δε τις όποιες καθυστερήσεις στο σχέδιο αναδιοργάνωσης των δομών και της στελέχωσης τους. Απέρριψε μάλιστα κατηγορηματικά την κριτική που ακούγεται περί εξυπηρετήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε δήλωσε ο κ. Κουβέλης στην κάμερα του OnAlert

"Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάρα πολλές μεταθέσεις, τουλάχιστον μεταθέσεις που αφορούν στη δική μου αρμοδιότητα έχουν πάρει το δρόμο, της εφαρμογής και της υλοποίησης των σχετικών αποφάσεων. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα το αργότερο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση. Οφείλω να σας πω ότι η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταθέσεων δεν έχει σχέση με κάποια αβελτηρία ή καθυστέρηση η οποία οφείλεται σε γραφειοκρατίες…"

ΠΗΓΗ: kranosgr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ