Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mi-38T: Παρθενική πτήση για το νέο ελικόπτερο πολλαπλών ρόλων της Ρωσίας - ΒΙΝΤΕΟ

09.11.2018 | 08:30
Το στρατιωτικό μεταγωγικό ελικόπτερο Mil Mi-38T, το οποίο αναπτύσσεται έπειτα από ανάθεση του Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 3 Νοεμβρίου.

"Το Σάββατο, το ελικόπτερο Mi-38 που αναπτύχθηκε για τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, πραγματοποίησε την πρώτη του απογείωση" δήλωσε ο επικεφαλής της αρμόδιας διεύθυνσης της κρατικής εταιρείας Rostec, Αντρέι Μπογκίνσκυ την Πέμπτη στο πλαίσιο του Zhuhai Air Show 2018.

"Έχουμε μια σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας για την παράδοση δύο Mi-38s το επόμενο έτος και προχωράμε εντός χρονοδιαγράμματος για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου στο πλαίσιο της σύμβασης" είπε στη συνέχεια.

Η ρωσική εταιρεία κατασκευής ελικοπτέρων θεωρεί ότι το βάρος του ωφέλιμου φορτίου που θα μπορεί να φέρει το Mi-38 υπολογίζεται σε 6 έως 8 τόνους, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες χρήσης του για τις στρατιωτικές δυνάμεις.

Το ελικόπτερο πολλαπλών χρήσεων Mi-38 βρίσκεται μεταξύ του ελικοπτέρου Mi-8 και του μεγαλύτερου Mi-26 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά φορτίων και στρατιωτικών δυνάμεων.

Μπορεί να εκτελέσει επίσης αποστολές έρευνας και διάσωσης και πτήσεις πάνω από το νερό. Το Mi-38T είναι στρατιωτική έκδοση του ελικοπτέρου Mi-38 και είναι εξοπλισμένο με νέους κινητήρες TV-7-117V υψηλής απόδοσης εγχώριας παραγωγής και έχει ενσωματωμένο ψηφιακό σύστημα πλοήγησης.

Δείτε βίντεο :Πηγή: TASS
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ